Wil je dit jaar eens echt uitpakken voor Moederdag? Dan kom je best met het beste ontbijt op bed dat er bestaat. En zoals alle goede verrassingen, begin je er best zo vroeg mogelijk aan. Neem dus al pen en papier, zodanig dat jouw ontbijt op bed het beste van het jaar wordt.

Het ontbijt op bed van Meus

Alle vrouwen dromen van een ontbijt op bed van Jeroen Meus. Helaas is Jeroen waarschijnlijk te druk bezig om bij iedereen langs te komen. Gelukkig kan je het recept voor zijn ontbijt, weliswaar voor Valentijn, nalezen op de website van één. In het programma van Dagelijkse Kost kwam dit recept als eens langs. Jeroen gaat voor een Multi-vitaminesap, een yoghurt met geroosterde noten en zaden en een roereitoast met gerookte zalm. Dit kan je nog uitbreiden met champagne, zuurdesembrood, koffiekoeken en confituur! Je ziet het allemaal hieronder:

Ontbijt op bed Jeroen Meus

Maar ook bij VTM kennen ze iets van ontbijten. Hun ontbijt op bed voor Moederdag vind je hier!

Onze tip: Een handig ontbijttafeltje!

Je wilt uiteraard voorkomen dat het ontbijt op bed een volledige knoeiboel wordt. Anders bezorg je je moeder op moederdag meer stress dan rust! Het is daarom handig om een leuk bedtafeltje te gebruiken bij deze gelegenheid. Je kan alles gemakkelijk op een plateau naar boven dragen en daar de steuntjes uitklappen. Zo eet je comfortabel in je bed en hoef je geen halsbrekende toeren uit te halen om een glaasje fruitsap te drinken.

Tagged on: