Op 8 mei 2016 zetten we de mama’s naar jaarlijkse gewoonte in de bloemetjes! Wij blikken alvast even vooruit naar de cadeautrends voor moederdag 2016.

Durf te kiezen voor een keukencadeautje

Heel wat mama’s houden ervan om achter de kookpotten te staan en zijn dan ook echt blij met originele keukengadgets. Wat dacht je bijvoorbeeld van een bloemetje voor je mama?

moederdag 2016 - cadeautip

 

Deze handige deksels houden je eten niet alleen vers in de koelkast, maar je kan ze ook gebruiken om je voedsel in de microgolf, in de oven of op een kookvuur op te warmen. Een stijlvolle vervanger voor de onhandige rollen vershoudfolie.

cadeautrend moederdag 2016

 

Dit gekke Loch Ness monster helpt je om de soep in te schenken én een vrolijk noot te brengen aan tafel. Het monster heeft bovendien ook vier pootjes en blijft zo altijd rechtop staan in de soep.

Ga voor een relaxgeschenk

Geniet ze ervan om lang en ongestoord te relaxen in een warm bad? Dan zal je met dit geschenk zeker scoren. Dankzij dit rekje kan je heel comfortabel genieten van een boek en een glas wijn terwijl je in je bad ligt.

relax cadeau moederdag 2016

 

Een ouderwets cadeau in een modern jasje! Deze warmwaterkruik is ideaal voor mama’s die het vaak een beetje koud hebben. Bovendien zorgt het vrolijke motief ook voor een warme look in huis! Maar ook in de zomer komt deze kruik van pas… Vul hem gewoon met ijswater!

warmtekruik fatboy - origineel cadeau

Kies een originele boekengift!

Deze romantische boekensteun is ideaal om alle romannetjes een plaats in huis te geven, en zorgt bovendien ook voor een leuke eyecatcher in de boekenkast. Succes gegarandeerd!

Originele boekensteun Artori Design - Cadeautip

Das Kleine B gaat voor handgemaakt houten design. Wanneer je deze rekjes vult met boeken, worden de bevestigingen werkelijk onzichtbaar en zie je enkel de elegante houten omlijsting rondom je boeken.

das kleine b - cadeautips moederdag

 

Tagged on:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>