Heb je je ooit al eens afgevraagd wat de moeilijkste job ter wereld is? Deze nietsvermoedende mensen zaten klaar om via webcam een sollicitatiegesprek te ondergaan. Ze hadden ingetekend om dit te doen voor de job ‘Director of Operations’. Al gauw blijkt het een loodzware, zelfs ‘onmenselijke’ job. Je moet namelijk bereid zijn 24 uur per dag te werken, 7 dagen op 7. Er is geen tijd voor pauzes en je kan pas eten als je cliënt eerst gegeten heeft. Alsof dat nog niet genoeg is, moet je bereid zijn hele nachten door te brengen samen met de cliënt en je sociaal leven op te geven. Vakantieperiodes? Daarin wordt nog meer van je verwacht dan anders!

Logisch dat deze mensen niet meer geïnteresseerd waren in deze positie. Velen dreigen af te haken en zijn niet geïmponeerd door de stelling dat je wel veel affectie en genegenheid van de cliënt terugkrijgt. Dan krijgen ze het loon te horen: € 0. De job moet volledig gratis worden uitgevoerd. De sollicitanten vragen zich luidop af wie ooit deze job zou willen. Daarop beweert de man aan de andere kant van de lijn dat er miljoenen mensen zijn die deze job uitvoeren…

Moeders. De volledige jobomschrijving staat plots in een ander daglicht. Moeder zijn is de moeilijkste job ter wereld. Daarom is het belangrijk altijd je ouders dankbaar te zijn voor wat ze voor je doen. De sollicitanten zijn tot tranen toe bewogen en realiseren zich hoe belangrijk hun moeder wel niet voor ze is.

Ben jij ook zo geschrokken? Vergeet dan niet je moeder deze moederdag extra in de watten te leggen. Al bij al heeft ze echt de zwaarste job ter wereld!

Tagged on: